torsdag 13. mai 2010

Leiligheten vår :)

Tenkte å skrive et lite innlegg og vise frem leiligheten som har vært vårt hjem i litt over to og et halvt år. Leiligheten ligger på Lundeim i en åttemanns bolig fra 1960. Boligen har blitt renovert siden den gang da. Vi flyttet inn i leiligheten i august 2007. Vi pusset opp kjøkken, stue og gang, mala soverommet og kontoret før vi flyttet inn. vi la også nytt gulv og fikk nye lister og ny dør på soverommet. I 2009 pusset vi også opp hele kontoret og fikk dør der også :) Nå er leiligheten til salgs og ligger på finn.no.

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=21991027&sid=xz6B36E9C21221143

Her er badet i leiligehten, det er pusset opp av borettslaget i 2005.
Soverommet
Kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea. Ikea kjøkken er veldig bra og vi er veldig fornøyd med det.
Kontoret, pulten m/hyller er fra Ikea. En utrolig sjekk løsning å ha på kontoret hvor du får utnyttet plassen veldig bra. Til denne hylla få man også små skapdører man kan sette inn i hver hylle slik at man kan skjule innholdet om man vil det. Vi har ikke kjøpt disse dørene ennå, men kommer til gjøre det når vi flytter inn i huset.
Stua, litt av den vertfall.. Ble litt mørkt bilde men.. Egentlig har vi kjøpt en stor ramme vi skulle ha mellom de to lampene bak soffan,men den kom aldri opp så den får dere se i huset i stede :)

Det ligger selvfølgelig bilder på linken jeg la ut fra finn som er mye finere og lysere.

1 kommentar:

  1. Kjempe koselig leilighet dere har hatt :) Lykke til med salget! Så gøy at du blogger!

    SvarSlett